Gå til hovedindhold

Om festivalen

Vilde robotter - løser vilde problemer

 • Læs op

Indhold

  Vilde Robotter Løser Vilde Problemer

  Vilde Robotter Løser Vilde Problemer blev afholdt på Dokk1 i Aarhus C, i August 2023. Festivalen havde fokus på hvordan robotter nu, og i fremtiden, kan løse vores store samfundsproblemer. Gennem showcasing, perspektivering og best practice blev det belyst, hvordan samarbejde mellem det offentlige og private kan medvirke til udviklingen af en lang række samfundsnyttige robotløsninger.

  I Aarhus, men også nationalt og internationalt, står vi med så store og vilde problemer, at velkendte løsningsmodeller ikke slår til: klimakrise, sundhedskrise, forsyningskrise, demokratikrise, arbejdskraftkrise…

  De vilde problemer er ikke kun Aarhus kommunes. De er fælles samfundsproblemer, og vi har brug for hinanden i arbejdet. Derfor satte festivalen fokus på, hvordan vilde robotløsninger kan bidrage til at løse demSe hvordan Aarhus kommune arbejder med vilde problemer her.

  Arrangørerne

  Festivalen 'Vilde robotter' blev skabt i et samarbejde mellem Aarhus City Lab, Govtech Midtjylland, Odense Robotics, Udenrigsministeriet, DIREC, Dansk IT, Dokk1, Aarhus Universitet og en række andre  aktører inden for robotindustrien.

  Sidst opdateret: 4. oktober 2023